Videoinlägg

Viktig information om hur vi gör med bloggarna.
http://jonssonclaras.blogg.se

Svar på en fråga som många har frågat!

Varför är det bara Clara som bloggar hela tiden? 
 
Jo, det är det beslutet jag har funderat på. Jag vill verkligen satsa inom bloggvärlden och tycker det är otroligt roligt att blogga. Det är ju bara jag som bloggar på den här bloggen.. så jag kanske skapar en egen. Ida har fullt upp hela tiden. Hon har träningar, tävlingar, cuper osv. Nu har hon varit på landet och därför inte kunnat blogga.. så vad tycker ni vi ska göra? skapa varsin blogg istället eller ha kvar den här? Vad tycker ni? Pussar / Clara.
 

Vackra Stockholm!

Ska fixa en header till Nathalie och hon ville ha en bakgrund med Stockholm stad. Då jag gick in och googlade så hittade jag allt fantastiska bilder på vackra Stockholm! Hittade snabbt en favorit, så fint! Vad tycker ni?

Packar inför Sofias land.

Som ni ser på rubriken så är det de som gäller just nu! Mamma hjälper mig vilket är otroligt snällt! Love you ♥ Ska då till Sofias landställe, kommer bli där en vecka. En riktig tjejvecka! Kommer bara vara jag, Sofia, hennes syrra, hennes syrras kompis och Sofias mamma. Vi ska shoppa, bada, sola och ha väldigt mysiga kvällar! Ha det bra, så bloggar jag senare om min dag och lite sådär, tänkte tipsa lite också, har också ett litet beslut att ta med Ida om bloggar osv. Puss!

Ut nu

Nu ska jag snart möta upp Ronja. Vet inte riktigt vad vi ska göra, ska iallafall ta och ringa henne. Bloggar lite senare, pusspuss!
Lägger upp en gammal arkiv-bild.

Sugen på nytt skal?

En väldigt bra hemsida där du kan köpa skal är www.mirabling.se. Jag har själv ett skal därifrån, vilket jag är väldigt nöjd med! Köpte det för ca: 1 år sedan och det är fortfarande i bra skick. Lite uppskrapat på ett ställe men det är för att jag tappat det ett x antal gånger.. Men det är iallafall en bra hemsida där du kan hitta massor av fina skal! Dom har skal för alla Apple-produkter (gäller inte datorer) tom. Iphone 5 kategorin har kommit! 

Sommarskola

Trots att det är sommarlov är det ju något som också heter "sommarskola". Man går i det för att få lite lättare sen när skolan börjar igen. Jag tycker det är en bra grej, om man nu behöver lite extra hjälp med något ämne eller så! Tänkte fråga om det är någon utav er som går i sommarskola? Isåfall vilket ämne? 
En google-bild.

Skräckfilm!

En rätt så läskig film som jag tycker ni ska se om ni nu gillar skräckfilmer.. är "House OF Wax".
Man mår ju inte direkt bäst när man ser den, den är ganska obehaglig.
LÄS INTE HANDLINGEN OM DU LÄTT BLIR RÄDD.
 
Handling: Sex ungdomar är påväg till en viktig match i amerikansk fotboll och på bägen övernattar de vid en tältplats. Efter ett bråk med en lastbilschaufför får de för sig att denne har mixtrat med bilen. De liftar in till den lilla staden i närheten, Ambrose. Där finns ett märkligt vaxmuseum med vaxdockor som ser väldigt mänskliga ut. Snart begriper de att vaxfigurerna är mördade människor och att mördarna finns kvar i staden, vaxstaden Ambrose, på jakt efter nya offer till sin samling.

TIPS

Jag vet att jag tagit upp det minst 20 gånger men tar upp det igen! Men för er som inte har instagram, skaffa det! En sjukt bra app som alla borde ha!! Du lägger upp bilder, redigerar dom jättefint och du kan ju se alla som du följers bilder också!
 
En till app som faktiskt är väldigt praktisk om du gillar att göra videobloggar och sen vill lägga upp dom lätt på bloggen är "videofyme". Du kan ha jättefina effekter och sen lägger du upp videon du spelat in inom ungefär 1 minut. Det går jättefort vilket är grymt. Så ladda ner den nu på appstore!

Goddag!

Goddag kära läsare!
Har ätit lite och håller på att förbereda ett inlägg tills senare. Så kom tillbaka senare!

Visste ni det här om mig..?

• Idag har jag minst tagit 30 egobilder. Gör det när jag är riktigt uttråkad, som idag..
• Att jag har migrän, vilket för med att jag ofta har ont i huvudet.
• Jag går inte på någon sport, men ska börja gymma, ska satsa mer på träningen nu.
• Har gått på otroligt många sporter, men har inte gillat någon speciellt mycket!
• Jag älskar att blogga, tycker det är otroligt roligt! Vill verkligen satsa på det, tjäna pengar osv.
• En sak jag verkligen brinner för är att designa i photoshop osv. Tycker det är otroligt roligt! En sak jag skulle kunna jobba med!
• Har pollenallergi, vilket är grymt jobbigt på våren då ögonen kliar sönder..
Lite som ni kanske inte visste om mig tidigare, isåfall är det ju bara roligt!
 

Svar på tal!

Hur gjorde ni dom där staplarna..? :O är det någon räknesida som räknar ut i vilken ålder??
 
Jag gjorde dom i photoshop! Nej, jag räknade ihop alla era svar, plusade ihop dom, ja du fattar. Så gjorde jag bara några staplar i photoshop helt enkelt! Kram!
 
 

Få bättre självförtroende!

En grym bok som också är en självförtroende-push är "Egoboost". Jag har tipsat om boken förut, på min förra tjejblogg, men den är otroligt bra. Har inte läst på ett tag men det är en bok man faktiskt har lätt att börja läsa. Den innehåller inte BARA text, utan också lite fina stämplar osv. Ja, men den är alltså inte full med text, vilket många tycker är tråkigt. Vill ni köpa den? Gå då in här → http://www.bokus.com/bok/9789172322349/egoboost-blondinbellas-overlevnadsguide-for-unga-tjejer/.

Justin Bieber & Nicki Minaj

Jag gillar den här låten eftersom jag både gillar Justin och Nicki. Dom har gjort låten sjukt fint ihop, lyssna och njut!
 

Bilder från deras landställe!


Sjukt fina klänningar!

Det här är två klänningar som är perfekta till sommaren! Sjukt fint med spetsklänningar och virkade klänningar!
 

Resultatet från "läsarfrågan"

Medelåldern ligger på 12-13 år. Dom allra flesta som svarade var cirka 13. Men vi känner ju massa i våran ålder också som läser våran blogg som är 14-15. Men man kan säga att ni alla som läser bloggen är 14! 

Hemma!

Kom nyss hem. Det har varit väldigt mysigt på deras landställe! Nu blir det massa bloggning igen. Med massa tips och så! Något ni vill ha tips på? Kommentera då! Puss.

Outfit för midsommar


Åker iväg imorgon

Imorgon på morgonen ska vi iväg till några kompisar och fira midsommar. Vi kommer tillbaka på söndag. Det ska bli väldigt mysigt att umgås med dom. Eftersom Ebba är jämngammal med mig så blir det ju kul! Har packat lite och så. Vi åker väldigt tidigt så hinner nog inte blogga. Men ska försöka! Pussar.

Städat rummet!

Städade mitt rum idag, hade ingenting annat att göra! Så varför inte? Behövdes verkligen. Så tog några För & Efter bilder till er. Det kan ju alltid vara kul att se↓ Puss & Kram!
 
Före.
 
Efter.
Före.
Efter.
 
 

Packar till landet!

Packar just nu till landet! Fyller ju år idag så ska få mina presenter om ca 10 minuter. Sen ska vi åka och äta på resturang och sen åker vi till landet. Det är ju midsommar imorgon. Alltså ska jag fira den med min släkt på landet. Sen är jag kvar där 1-2 veckor beror på. Jossan kommer ut dit på söndag också. PUSS!

Läsarfråga!

Hur gamla är ni? Det skulle vara kul att veta på ett ungefär hur gamla alla ni är som läsar våran blogg! Så kommentera din ålder! Puss.
 

Facebook-nytt!

Har bytt profilbild på facebook, what do you think?

Sjukt fin!

Var inne på lite bloggar imorse då jag såg några bilder på Demi Lovato. Är det bara jag som tycker hon är snygg? Hon har ju sjukt snyggt ansikte, hår och allt! Hon var ju med på disney channel förut och var med i "Sonys Chans". Vad tycker ni om henne? Hon har ju dipdye på ena bilden, vilket jag lugnt också vill ha!

The Roomate

Gillar ni skräck filmer? Tänkte tipsa om en jättebra film som inte blir skräck förnst i mitten av filmen. Filmen heter the roomate. Så varför inte kolla en regnig sommarkväll↓
 
Filmen Handlar om: Två tjejer som ska börja på collage, De heter Rebecca & Sara. De blir bra vänner snabbt. Och hittar på många roliga saker. När sara är ute och festar osv, vilket Rebecca inte gör ringer hon och frågar om allt går bra och allting. En dag följer Sara med Rebecca hem och hennes föräldrar är rädda för henne. Sara börjar undra om det är någonting Rebecca döljer. Så när hon är själv i deras rum snokar hon i hennes saker och hittar medecin mot psykist sjuka. Sen när Saras andra vänner börjar förvsinna misstänker hon rebecca, och börjar hålla sig på avstånd men vad händer då..?
 
Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ //  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  
 
Trailer↓

My day

Vi kom nyss hem från en pizzeria där vi åt mat. Solade kanske i 1 timme. Väldigt mysigt, man får hoppas på lite färg då! Nu sitter vi iallafall och tittar på film, monster house. Sjukt rolig film, barnfilm men ändå. Bjuder på en typsik solbild sålänge, puss!

Liljeholmen med systern!

Idag fyller jag ju år, woop woop! Ska få mina presenter på eftermiddagen. Men har iallfall vart i liljeholmen med min syster. Vi åt på donken och köpte glass. Nu ska jag packa till landet sen ska jag städa lite. Rolig födelsedag.. Men vi hörs senare, ha en bra dag! Puss & Kram.
 
 

Svar på kommentarer!

Äh hej jätte bra blogg!!:) och på instagram har ju du (Ida) en bild på dig i bikini och jag undrar vart du har köpt den???asså bikinin!:)
Svar: Bikinin är från cubus, fast köpte den i vintras så den kanske inte finns kvar men du kan ju kolla! kram.
 
Vad fin du är Ida! Ögonbrynen är ju perfekta, har du ögonbrynspenna? Och isåfall var har du köpt den? :)
Svar: Mina ögonbryn är väldigt ljusa så dom syns inte om jag inte målar dom. Jag målar dom med light brwon från H&M. Den funkar väldigt bra. KRAM!
 
Vart kommer klänningen/tröjan ifrån??
Svar: Det är en kofta, den kommer från Odd Molly kram↓
 

Planer för dagen!

Idag ska jag vara med Jossan. Vi ska sola hade vi tänkt. Skaffa sig en bränna! Har ju inte solat någonting så är ju lika vit som i vintras.. känns det som.. men lite färg har man väll fått, får man hoppas! Nej, men nu ska jag sola och bli en brunis. Vet dock inte var vi ska sola men någonstans där det är mycket sol förstås! Får se om vi bara solar på våra balkonger eller om vi åker någonstans där det också finns ett bad? Menmen, vi hörs senare, puss! 
 

Filmrecension

Igår såg jag 21 Jump Street. Blev tipsad av en tjej på hennes blogg! En grymt bra film. En komedi, very nice! Älskar sånna filmer! Därför la jag upp "Trailern" här i inlägget så att ni också kan se en liten del av den och se hur den verkar! Den är lugnt värd att se! Jag är dessutom lite kär i en av killarna som spelar, (Channing Tatum).

Ida's birthday

Idag fyller Ida år, så tycker ni alla ska gratta henne genom att slänga in en snäll kommentar!! 

Musikvideos

Min absoluta favorit av alla musikvideos är nog "Boyfriend" av Justin Bieber. Den är så otroligt bra, dels för att jag rent av älskar Justin men den är cool. Kolla in den själva om ni inte gjort det än!

Sommarkväll med Farmor & Alva!

Idag var jag först med clara, sjukt länge sen! Vi var i stan och fixade lite saker. Sen åkte jag hem och hämtade min lillasyster. Vi åkte till fridhemsplan för att möta farmor, vi skulle nämligen äta på kina resturang. Efter det åkte vi och körde lazerdown, eller vad det heter. Man skjuter på varandra. Galet kul, vi körde mot några killar så de va kul. Jag kom 6:a, vi slutade kvällen med att ta en glass inne på dovas. Puss & Kram!
 

Frågestund!!

Vi har ju skaffat en ny blogg och allt, ni har blivit mycket bättre på att kommentera vilket vi är superglada för, FORTSÄTT med det!! Men vi tänkte iallafall ha en frågestund så att ni får lära känna oss lite bättre, låter det bra? Ska försöka svara på alla frågor vi får in. Så fråga på nu!! Vi svarar på frågorna om ca: 1 vecka.
 

Inspiration

Det här är en riktigt snygg outfit till sommaren nu! Grymt snyggt med tubtoppar, enkla och sen pynta med lite smycken osv. Ett par nitshorts, fransväska och ett par snygga ballerinor. Detta är lite inspiration nu till sommaren!

Johan & Jag

Såg på en serie igår som hette Johan & Jag. Jag tyckte den var ganska bra, handlar om några ungdomar och sådär. Alla delar finns på youtube i bra kvalitè. Så sätt er ner och kolla vetja!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starbucks

Starbucks-kaffet har ju kommit in på Ica-butiker! Men det är kalla och det finns 3 olika smaker tror jag det är.. har 2 av dom hemma! Så köp ni med! Min favorit är "Caramel Machiato". Den smakar inte så jättemycket kaffe! Vilket är ganska bra.

NYTT!

Det är otroligt bra rea på RayBan just nu! Har planerat att köpa ett par ett tag, eftersom att jag inte har några solglasögon! Dom här kan man ju ha i flera år också. Är jättenöjd! So what do you think? (Det är rea fram till midsommar) Dom är köpta på "Synsam".

Fråga om blogg.se appen!


Funkar eran blogg.se app? Puss

Nej, nu när man har nya blogg.se så fungerar den inte längre! Men tror att det kommer komma en ny app snart eftersom den gamla rent utav "suger". Puss&Kram!


Justin Bieber

Justin Bieber har ju nyss släppt ett nytt album, "Believe". Hur bra album som helst! En av hans bästa låtar enligt mig i albumet är, "As Long As You Love Me". Därför vill jag också att ni ska lyssna på den!

Planerna för dagen!


Idag ska vi till stan och fixa lite olika saker. Ska göra en sak som ni får se sen när vi kommer hem! 
Ska fixa mig iordning mig nu och sen möta upp Ida, vi hörs, pussar!

Svar på en kommentar!


Halva håret är ju inte ens lockat? :P

Nej, skrev till det nu, men lockade bara luggen! Kram!

Nya blogg.se!

Nu har vi fått nya blogg.se! Jag hade anmält oss så att vi skulle få det och hade faktiskt sätt fram emot det.. men nu så vill man ha tillbaka det gamla eftersom det här är lite skakigt.. eftersom det är nytt och allt just nu. Men man lär sig med tiden förhoppningsvis.. Aja, det här ska inte få stoppa updateringen.. puss!

Boktips!

Nu på sommaren vill man ju kunna läsa när man t.ex går och badar. Själv hatar jag att läsa men hittar jag en bra bok går de bra. Så tänkte tipsa om en bok som jag ska börja läsa↓

Boken handlar om: En 14 årig tjej som hetter Tessan, hon lever ett normalt liv. En dag när hon är påväg hem från stallet så blir hon våltagen av en jämnårig kille. Då rasar allt. Sen en dag förslår en kompis att dom ska sälja sig via nätet för snabba pengar tvekar hon inte. Tillslut får hon inte ens pengar av de män som ringer. Hon flyttar ifrån allt, men de hittar henne ändå och allt fortsätter, Hur ska hon göra?


Lärt mig!

Nu har jag äntligen lärt mig göra fina lockar med plattång! Lärde mig faktiskt redan idag, sjukt kul. Tänkte faktiskt tanken att köpa en locktång eller önska mig men nu behövs det ju inte!! Vad tycker ni? Tänk på att jag är nybörjare.. hihi. (jag har bara lockat luggen)

Kärleksproblem 1.

Hej! Tack så otroligt mycket! :)
Okej, det låter ju inte så kul att ni är sådär i skolan. Men du kan ju kanske gå fram till honom, alltså att DU tar initiativet och gör det om du förstår vad vi menar.. Om ni vill ha ett förhållande kanske någon måste ta första steget? Jag förstår att det kanske kan vara jobbigt men försök! Ni är ju trots allt tillsammans. Alltså att göra slut är ju ett ganska stort steg. Men om du inte känner liksom "KÄRLEK" när du tittar på honom så ska du nog göra det. Ni kan ju kanske göra slut för ett tag och bara testa vara kompisar? Det är klart ni kan vara lika tajta som innan! Ni kanske rent av mår bättre av att vara bara kompisar! Men försök med det jag sa först, gå fram till honom i skolan, pussa på honom osv. Det kommer nog bli mycket bättre! Lycka till nu sötnos, Puss!

Svar på film-fråga!

Vilken av de två bilderna är Means Girl och Wild Child?Jätte bra blogg hoppas ni fortsätter!!:)

Den till vänster är "Mean Girls" och den till höger är "Wild Child", klart vi fortsätter om det går bra förstås! kram!

Vänskapsproblem 1.

Hej, jo, men vi har själva varit i den där situationen att vi inte vill ha kvar vissa kompisar för att man växt ifrån dom osv. Man är med dom man trivs med helt enkelt! Nej du ska inte säga som det är. Då sviker du dina gamla kompisar och gör dom istället väldigt ledsna. Tänk om du tillexempel möter dom på stan, ska du gömma dig då? Du ska kanske istället sluta svara på sms eller kanske börja "ljuga" lite eller vad man ska säga. Låt det gå ett tag innan du tillexempel svarar på sms och om hon frågar om ni kan hitta på något så kan du ju istället säga att du ska göra något med andra kompisar och säga att du är fullbokad i några veckor, men att du kanske kan någon dag, då du hör av dig! Dom har ju sina kompisar och du dina! DU bestämmer såklart helt själv vad du ska göra men vårat tips är då det här som vi skrivit! Det här är svårt men alla går nog för eller senare igenom det! Puss & Kram & Lycka till! Vi fick ett snabbt mail med ett vänskapsproblem! Vill någon av er andra också göra det? Skicka då in det till [email protected]!

Tjejfilmer!

Två otroligt bra tjejfilmer är "Mean Girls" och "Wild Child".
Ska titta på wild child nu faktiskt, lite mys för mig själv såhär sent lixom, jaja, men man tröttnar aldrig på dom filmerna! Ett tips är att söka på youtube och titta på trailerna. Mina två absolut bästa tjejfilmer! Om du har tråkigt en kväll sätt dig ner och bara ta det lugnt framför en av dom!

Nytt!!


"Kärleksproblem" kommer alltså vara en ny sak som vi ska ha här på bloggen!
Det går ut på att om ni har något ni vill ha hjälp med, kan innebära någonting om kärlek, vänskap osv. Så skickar ni bara in ett mail till "[email protected]" där ni beskriver vad erat problem är. Då kommer vi svara på allt här på bloggen sen! Men ni får absolut vara anonyma, vi skriver alltså inte vem det är ifrån här på bloggen! Hoppas ni kommer skicka in några problem till oss så ska vi försöka hjälpa er så gott som möjligt! Vi kommer heller inte att visa mailen för någon av våra andra kompisar. Dom ända som kommer få se dom är vi två!

Svar på några läsarfrågor!

Vad heter ni på instagram? :)
Vi heter "clarajonssons" och "idahasselblad" på instagram! Följ oss gärna! Kram.
Hur då massera naglarna?? :D
Du trycker lite på naglarna, ja som en massage fast anpassat till naglar då! Kram!
Hej, jag Har läst er blogg ett tag.... ;) Ni skriver så himmla intressanta saker! Skulle ni kunna länka bra Tumblrs oftare?  Skulle bli roligt att läsa nya bloggar! Jag hoppas ni fortsätter blogga? :)Tips på Mode ( Det senaste ) vore kul att  Läsa/ Få idéer!  :) Puss! :-**
Ja absolut, vi kan nog få in lite mer blogglistor absolut! Klart vi fortsätter blogga, om det går bra vill säga! Ja absolut skulle vi kunna skriva lite mer om kläder om ni skulle vilja det! Puss!
Vad heter typsnittet? Jättebra blogg btw!
Det är två olika, men kommer inte ihåg! Men kan ta reda på det! Tack så jättemycket, kram!
Eran blogg är jättebra, kommer absolut fortsätta läsa!  Kan ni inte tipsa om kläder och sånt och göra typ hiss och diss? Det skulle iaf va kul <3
Vad roligt! Ja, frågan om kläder har jag svarat på, ja, såg din kommentar och gjorde därför ett hiss&diss inlägg! Vi ska göra mer sånt, absolut! Kram!
Hur får man in den på gimp/photoshop sen då ?
Typsnittet förs in automatiskt till photoshop/gimp sen! Så du går bara in på alla olika typsnitt där sen och så finns det där! Ibland måste du starta om photoshop eller ev. gimp för att dom ska komma in där!

My love Sofia L.

Sov ju somsagt hemma hos Sofia inatt. Vi hade det jättemysigt igår och idag. Igårkväll var det bara jag, Sofia, Johanna och Sara hemma. Så vi hade lite mys, gick och köpte massa gott och hyrde film, det fick bli "En gång i Phuket". Vi alla hade sett den en gång men den är så otroligt rolig så man tröttnar lixom aldrig riktigt! Ett stort tips till er som gillar roliga filmer, komedi. Vaknade jättesent idag eftersom det blev sent igårkväll.. så vi har inte gjort mycket, men kom på att vi skulle ha lite spa, så vi hällde upp bad och bara mös, med badbomber, tvättade håret osv. Hur mysigt som helst!

Tips!

Ett shampoo som jag faktiskt testade först idag när jag och Sofia hade lite spa var "Elvital Nutri-Gloss Crystal" Shampoot innehåller kristaller som är jättebra för håret! Det gör håret glansigt bla. Shampoot doftar också otroligt gott! Det kostar nog inte så värst mycket heller, det är iallafall värt att prova om ni nu gillar det!

"Min dag"


Idag sov Ella hos mig. Vi har haft grymt kul, vi skypade halva natten med "morotsoppa" haha.
Vi gick ut och handlade lite snacks igår och på skolgården påväg så såg vi typ en anka/fågel. Sjukt söt men hur hamnade den där..? Jättesöt iallafall! Senare idag ska jag åka till Sofia. Ska sova där. Bloggar mer om det senare, puss!

Sminktips!

Ett tips nu till sommaren är:
Att absolut inte sola med foundation, då kan man få fläckar som inte går att få bort.

Fäckarna försvinner efter ett bra tag och vem vill ha fläckar i ansiktet nu under sommaren..?

Men var inte rädda för att gå ut med foundation nu, klart solen kan ligga på men däremot ska du inte ligga och sola i en solstol med det! Och som dom flesta vet så ska man ju inte sola med smink över huvudtaget!


Hiss och Diss

HISS:
» Sommaren. Vädret är ju det allra bästa såklart. Man kan bada utan att frysa ihjäl, man umgås mycket mer med kompisar. Sena sommarkvällar, me like.
» Instagram. Det är nog den bästa appen som någonsin uppfunnits. Den har nog till och med blivit mer populär än facebook-appen! På instagram lägger man upp bilder och du kan följa dina kompisar och se deras bilder också såklart! Det är jättefina effekter som man kan ha på sina bilder där också, ladda ner den om du har iPhone!
DISS:
» Falska kompisar. Dom som är falska är bara så otroligt omogna. Går och snackar skit om folk bakom andras ryggar. Som också låtsas vara snäll fast som egentligen är jätteelak. Sånna männsikor borde seriöst inte få finnas.


Nageltips!

Nu till sommaren är det ju extra fräscht med långa snygga naglar i olika färger.
Så tänkte ge ett nageltips, det funkar faktiskt ↓
• Massera dina naglar •
Det gör att dina naglar blir längre, alltså växer dom fortare. Vem vill inte ha långa naglar?

 


Bloggmål

Nu är det dags att ta tag i den här bloggen på riktigt! Än sålänge är det ju bara jag (Clara) som har bloggat och Ida ska nu börja blogga mycket bättre! Vi ska var och en göra minst 3 inlägg per dag. Minst två av dom ska innehålla massor av tips och annat kul och sen kan resten handla om dagen om vi då har något intressant att berätta, hur låter det här? Bra?

Saker ni kanske inte visste?

Rent av hatar folk som är bitchiga fast man inte ens känner personen det drabbar.
Blir jättelätt yr.
Är jätterädd för att flyga flygplan, tänker då på allt hemskt som kan hända. Men samtidigt älskar jag att resa!
Jag har haft väldigt många olika bloggar, fast tröttnar alltid på mina bloggnamn..
Jag är rädd för ganska mycket. Ska bli en förbättring.
Mina betyg har höjts mycket högre än när vi började 7:an, stolt!


Billiga navelpiercings


Ett ställe där ni alltid hittar billiga navelpiercingar på är "Punkt Shop".
Dom allra flesta av er har säkert redan varit där men för er som inte har så finns butiken bla. i stan, ungefär vid Sergels biograf. Vid Mcdonalds, mittemot. Där har både jag och Ida handlat mest navelpiercingar. Just nu kostar alla 39 kronor, så passa på!

Nytt iPhone-skal!

image description

Lite frågor..

Tack för alla tips och sånt! Grymma tups men kommer ni göra några video inlägg?? Ni är sjukt söta och älskar eran blogg redan!!!!

Tack så himla mycket! Roligt att du gillar bloggen. Ja det är klart det kommer videobloggar lite då och då, fast det är då lite mer inriktat till det vi skriver här, alltså kommer vi inte prata om våra dagar och så, utan kanske lite mer tips och så? Kram!
Vrf har ni tagit bort min kommentar?:(

Jo, det är nämligen så att det kommer komma upp en sak senare i bloggen och tar därför upp sånna slags frågor då! Kram.

Ladda ner typsnitt på Dafont!


Typsnitt

Vad heter det översta som det står of a new day, ser inte vad det första ordet är? :)

Det står "Dawning of a new day" Kram!

Blogglistan

Något nytt som kommit upp på bloggen. Vi kommer tipsa om bloggar som vi tycker är dom bästa år 2012. Det här kommer komma upp ca: 1 gång i månaden eller så! Hoppas ni kommer uppskatta det.

1. www.kissies.se
2. www.kenzas.se
3. www.sarahtjulander.myshowroom.se
4. www.tinkerbella.blogg.se
5. www.systrarnaq.blogg.se
Månadens bloggare var alltså dom!

Svar på den första frågan!

K o m m e r   n i   s v a r a   p å   k o m m e n t a r e r   ?

Ja, vi kommer att svara på alla era kommentarer! Och om vi någon gång missar den eller liknande kan ni ju alltid påminna oss genom att kommentera igen! Vi kommer alltså vara väldigt duktiga på det, ja!

Hemsidor

» http://teenagerposts.tumblr.com/ Väldigt underhållande att läsa att olika posts av alla möjliga ungdomar. Allt stämmer lixom in på sig själv, eller iallafall väldigt många av dom! Besök den hemsidan om du någon gång har lite tråkigt eller bara läsa.
» http://weheartit.com/ En hemsida där du hittar dom finaste bilderna, jag överdriver inte, det är otroligt fina bilder där, vad du än söker på så hittar du alltid någon fin. Du kan tillexempel ha bilderna till en header eller något sånt!

Statistiken är toppen!

Ville bara berätta det att statistiken faktiskt ser ganska bra ut, fast det bara gått två dagar och att vi inte gjort några inlägg nästan.. Men stanna längre så lovar vi er så mycket bättre uppdatering, pussar / hasselson.

Fina typsnitt!

Dom här typsnitten kan man ladda ner från www.dafont.com! En väldigt bra hemsida där du kan hitta massor av snygga typsnitt till bla. photoshop, gimp osv osv. För er som inte vet hur man gör för att ladda ner, kommentera!

Börjar blogga här nu!

Nu, äntligen ska vi börja blogga på den här bloggen! Vi kommer att somsagt att blogga om lite andra saker nu, som kommer upp i ett inlägg senare, alltså i våra bloggmål. Så det kommer alltså upp lite senare idag, så fortsätt följa den här bloggen nu! Pussar.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0